יום שבת, 21 במרץ 2015

עוגת גבינה ותותים מהירה

כתבה: חן שמש סמואל

כשדורין הזמינה בספונטניות לבראנץ׳ של בוקר, לא היה לי נעים לבוא בידיים ריקות.
אז תיקתקתי העוגה-ברגע: עוגת תותים שכולם תמיד זוללים, כזו שעושה רושם שאת ״יפה וגם אופה״, כשאת ממש לא (אופה כמובן). 


המתכון המקורי הוא עוגת גבינה קלה להכנה של מירי חמותי, ושידרגתי עם תותים

מקציפים 1 מיכל שמנת להקצפה עם שקית אינסטנט וניל
בקערה נפרדת מערבבים 500 גר׳ גבינה לבנה עם כוס סוכר
טובלים ביסקוויטים פתיבר בחלב.
מחברים בין שתי הקערות,
ומתחילים לבנות שכבות בתבנית:
שכבת פתיבר, 
מעליה תערובת גבינה-סוכר-וניל-שמנת,
ומפזרים תותים
ואז שוב פתיבר, תערובת, תותים. וחוזר חלילה.
מעבירים למקפיא לחצי שעה עד שעה, ואז מעבירים למקרר .

לפני שאוכלים עדיף להוציא קצת שתתרכך. 


בתיאבון (-: 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה